Actiemodellen

Profiteer nu van hoge kortingen op de aanschaf van uw nieuwe camper door te kiezen voor een van onze actiemodellen of jubileummodellen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

VANSATION

De Knaus ‘Vansation’ actiemodellen zijn gebaseerd op de lichtgewicht en extra smalle Van Ti, Van Wave en Tourer Van semi-integralen. Dankzij dit actiemodel zijn ze standaard al van alle gemakken voorzien en bespaard u tot wel €16.640,-!

Knaus Tourer Van ‘VANSATION’

Knaus Van Ti ‘VANSATION’

Knaus Van Wave ‘VANSATION’

PLATINUM SELECTION

De Knaus ‘Platinum Selection’ modellen zijn er op basis van de Knaus Van Ti Plus, de compacte semi-integraal op MAN TGE én op basis van Europa’s best-verkochte semi-integraal: de Knaus Sky Ti. Bespaar tot wel €22.787,-!

Knaus Van Ti Plus ‘PLATINUM SELECTION’

Knaus Sky Ti ‘PLATINUM SELECTION’

60 YEARS

De Knaus ’60 YEAR’ modellen zijn de jubileummodellen gebaseerd op de Knaus BoxStar buscampers en de Knaus Sky Wave semi-integralen met hefbed. Standaard rijk uitgerust en een voordeel oplopende tot €12.004,-!

Knaus BoxStar ’60 YEARS’

Knaus Sky Wave ’60 YEARS’

CUVision

Ter introductie van de splinternieuwe Knaus Tourer CUV, de hybride versie tussen buscamper en semi-integraal, is dit model uit te voeren als zeer complete ‘CUVision’-uitvoering. Hiermee bespaart u vele duizenden euro’s t.o.v. de reguliere prijsstelling.

Knaus Tourer CUV ‘CUVision’

Download Brochures

Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe zit uw ideale camper er uit?

    Bekijk aanbod online
    Laat je inspireren!
    some