Caravan Salon Düsseldorf

Dé grootste camperbeurs ter wereld, de Caravan Salon Düsseldorf komt er weer aan! In eind augustus / begin september staan de hallen op het Messe-terein van Düsseldorf weer vol met vrijwel ALLE merken en modellen campers & caravans. De beurs te Düsseldorf is dan ook niet te vergelijken met enig andere kampeerbeurs in Europa en is daarmee dé gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren over alle nieuwe modellen en accessoires. Overweegt u serieus om een camper aan te schaffen, dan adviseren wij om uw beursbezoek over 2 dagen te verdelen i.v.m. de omvang van de beurs en de weekend dagen te vermeiden i.v.m. drukte.

Uiteraard zijn wij wederom vertegenwoordigd bij de stands van Knaus & Carthago. Wenst u ons daar te treffen, dan is het gezien de drukte ZEER AAN TE RADEN om vooraf een afspraak te maken!

Tickets & informatie via: www.caravan-salon.de

Let op, indien u met uw camper of caravan wenst te overnachten op een van de vele parkings van de Messe (de grootste pop-up camping van Europa) dient u hier vooraf (!) voor te reserveren via bovenstaande website.

Let op, de eerste beursdag (25 aug.) is alleen voor genodigden en vakmensen