Brochures downloaden…

Bedankt voor uw interesse in deze prachtige campers. Op deze pagina kunt u via onderstaande informatie alle beschikbare folders downloaden en inzien. U kunt kiezen uit de algemene brochure, de technische specificaties of de meest actuele prijslijst. Heeft u nog vragen omtrent een van deze campers of wilt u diverse nieuwe Carthago & Knaus campers eens van binnen bekijken? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom. Wij hebben namelijk een gevarieerd aanbod aan showroommodellen staan. Tevens kunt u op onze website alle leverbare nieuwe Carthago & Knaus campers terugvinden. Liever direct een scherpe offerte aanvragen. Dat kunt u ook online doen óf kom gewoon eens langs in Bakel…

Prijsinformatie voor België treft u hier.

KNAUS

2023

Brochures

Specificaties & Prijzen*

Overige documenten

Let op, vanwege de snel veranderende productiemarkt kan het zijn dat prijzen in brochures- & prijslijsten niet actueel zijn.

Laatste update: 1-2-2024

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Linders Kampeerauto’s, al ruim 30 jaar een begrip in de camperwereld. Wij zijn officieël dealer van de merken Knaus & Carthago en wij willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom. Hier hebben wij naast diverse nieuwe campers ook vele gebruikte campers staan voorzien van BOVAG-garantie. Daarnaast kunt u in onze werkplaats terecht voor het onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw camper. Omdat wij terug kunnen vallen op een ruime ervaringen en ons vanaf dag één gespecialiseerd hebben in kampeerauto’s bent u bij ons zeker van een professioneel advies. Wij kunnen met trots zeggen dat wij vanwege ons bewust kleinschalige karakter onze klanten al jaren kunnen voorzien van een uitstekende service. Dat zeggen wij niet zelf, maar kunt u terug lezen in de beoordelingen van onze klanten. Dus overweegt u een nieuwe of gebruikte camper te kopen? Kom dan zeker eens een bezoek brengen aan ons bedrijf in het Brabantse Bakel. Heeft u verder nog vragen over bepaalde campers, indelingen of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in uw camper-avontuur. 

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,


Maarten Linders
Linders Kampeerauto’s


Download Brochures

Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

    Bekijk aanbod online
    Laat je inspireren!
    some