Fietsenrekken

Veilig fietsen vervoeren met uw camper…

Indien u fietsen wilt vervoeren met uw camper, dan heeft u uiteraard een fietsendrager nodig. In principe kunnen fietsen op 3 manieren vervoert worden, op een fietsenrek op de achterwand, op een fietsenrek op het chassis of in de garage. De voordeligste manier is om de fietsen in de garage te vervoeren, daar moet dan echter wel de ruimte voor zijn. Ook op de achterwand is een relatief voordelige oplossing, maar is zeker met zwaardere E-bikes niet aan te raden. Indien u de fietsen niet in de garage wil of kan vervoeren, dan is in het geval van E-bikes een chassisdrager (fietsendrager aan het chassis) de beste oplossing. Voor ons chassisdrager kijkt u hier. Licht gewicht fietsen kunt u ook vervoeren op een fietsendrager op de achterwand. Ook zijn deze fietsenrekken ‘liftbaar’ leverbaar, waarbij u de drager d.m.v. een katrol-systeem laat zakken, zodat u niet hoog hoeft te tillen. Deze lift-rekken zijn echter vaak minder geschikt voor zwaardere fietsen. Uiteraard zijn er naast onderstaande fietsenrekken nog diverse andere merken en typen leverbaar.

Meest verkochte fietsenrekken:

Fietsenrek t.b.v. achterwand

Thule Elite G2 (SV)

Uiteraard hebben wij vele verschillende merken en modellen leverbaar. Indien u kiest voor een fietsenrek met wandmontage kunnen wij onderstaand rek adviseren vanwege zij hoogwaardige bouwkwaliteit en robuuste uitstraling.

Er zijn diverse uitvoeringen en afmeting leverbaar. Wij informeren u graag.

v.a. €599,- incl. BTW en montage

Fietsenrek t.b.v. garage

Thule Veloslide

Uiteraard zijn er verschillende oplossingen mogelijk voor het vervoeren van fietsen in de garage. Een simpele buis op de achterwand met een Bike-Holder (klemsysteem) volstaat eventueel aangevuld met een goot. Bovenstaand systeem biedt echter maximale vrijheid en benutting van uw garage. De fietsen kunnen dankzij het uitschuifsysteem gemakkelijk geplaatst worden en in de garage geschoven worden (beide kanten). Dankzij de speciale wielbevestiging verliest u nauwelijks garagehoogte. Met de optionele dwarsgeleiders kunt u het rek nog in rijrichting verschuiven.

v.a. €1.276,- incl. BTW en montage

Bekijk onze garagesystemen met opbergboxen en eventueel geïntegreerd fietsenrek.

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some