Internetoplossingen & Internet-TV

Altijd online tijdens uw campervakantie…

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet, óók niet op vakantie. De technologie op gebied van internet tijdens het kamperen heeft de laatste tijd een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Met een connectionbox heb je altijd je eigen WiFi netwerk in je camper op basis van een externe 3G/4G- of WiFi-verbinding en met Mobiel IP TV kijk je overal* online televisie.

Populaire opties

TravelVision 4G Wifi Connect

Met TravelVision 4G WIFI Connectionbox bent u niet meer afhankelijk van de gammele camping-WiFi of een trage mobiele internet in het buitenland. Met deze connectionbox heeft u altijd uw eigen WiFi-netwerk op basis van de beschikbare WiFi-netwerken of het mobiel internetsignaal. In tegenstelling tot reguliere routers, hotspots en WiFi-versterkers is deze connectionbox voorzien van 2 super-sterke WiFi-antennes, twee krachtige omni-directionele 3G/4G-antennes en een supersnelle Cat6-router. De buitenantennes werken tevens als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal
Heeft de camping geen Wifi? Dan maakt het apparaat (indien gewenst) connectie met het mobiele netwerk. U heeft hiervoor een SIM-kaart nodig (niet bijgeleverd).

v.a. €X,- incl. BTW (excl. montage)

TravelVision Mobiel IP TV

Overal in Europa TV kijken zonder dure schotel of ellende met streamen vanuit telefoon of tablet? Dat kan dankzij de TravelVision Mobiel IP TV set welke naast mobiel TV-kijken ook zorgt (zoals de 4G WIFI Connect) dat u altijd en overal uw eigen WiFi-netwerk heeft op basis van beschikbare WiFi of mobiel internet.

Met de krachtige, snelle IPTV router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket ontvangen. Deze zenders worden rechtstreeks naar de router uitgezonden, u sluit deze met een HDMI-kabel aan op de tv en met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u televisiekijken.

TV streamen verbruik veel data (tot soms wel 3GB/u), dankzij de speciale compressie van de data is dat bij onze IPTV slechts 0,6GB/u met behoud van HD-beeldkwaliteit! De IPTV is voorzien van een eigen SIM-kaart (met bijbehorend data abonnement voor 2 jaar, geldig in 40 Europese landen).

v.a. €X,- incl. BTW (excl. montage)
Jaarlijkse abo.-kosten: €129,- incl. 25GB startdatabundel en 6mnd TV-kijken
Extra data- & TV-bundels: op aanvraag

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some