Isolatiematerialen

Extra isolatie voor nog meer comfort in uw camper tijdens de winter!

Linders Kampeerauto’s levert ook diverse isolatiematerialen voor uw kampeerauto om het comfort tijdens het winterkamperen naar een nóg hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan isolatiedekens voor de cabine en onderrokken daarvoor, maar ook geïsoleerde cabinematten behoren tot de mogelijkheden. Een van onze populairste producten zijn de isolatiedekens van het merk Hindermann. Ook voor standkachels (bijv. Webasto) kunt u bij ons terecht.

Hindermann biedt diverse isolatiehoezen en thermomatten voor campers, en het gebruik ervan kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Hier zijn enkele mogelijke voordelen van extra isolatiehoezen van Hindermann voor een camper:

 1. Thermische isolatie: Isolatiehoezen helpen bij het reguleren van de temperatuur in het interieur van de camper. Ze bieden thermische isolatie en verminderen de warmteoverdracht, waardoor de camper koeler blijft in warme omstandigheden en warmer in koude omstandigheden.
 2. Comfort tijdens alle seizoenen: Door het toevoegen van isolatiehoezen kun je het leefgedeelte van de camper comfortabeler maken, ongeacht het weer. Dit vergroot de veelzijdigheid van de camper en maakt het mogelijk om het hele jaar door te kamperen.
 3. Energiebesparing: Door de thermische isolatie kunnen isolatiehoezen helpen bij het verminderen van het energieverbruik van de verwarmings- of koelsystemen in de camper. Dit kan resulteren in lagere energiekosten en een efficiënter gebruik van de beschikbare energiebronnen.
 4. Bescherming tegen condensatie: Isolatiehoezen kunnen de vorming van condensatie aan de binnenkant van de ramen verminderen. Dit is vooral belangrijk om vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen.
 5. Privacy: Sommige isolatiehoezen dienen ook als privacygordijnen, waardoor je de binnenkant van de camper kunt afschermen van nieuwsgierige blikken van buitenaf.
 6. Bescherming tegen zonnestraling: Isolatiehoezen kunnen beschermen tegen schadelijke UV-straling en overmatige blootstelling aan de zon. Dit kan helpen bij het behoud van het interieur van de camper en het voorkomen van verkleuring van meubels en stoffering.
 7. Eenvoudige installatie en verwijdering: De meeste isolatiehoezen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en verwijdering. Dit maakt het handig voor kampeerders om snel aan te passen aan veranderende weersomstandigheden.
 8. Opvouwbaar en draagbaar: Veel isolatiehoezen zijn opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit maakt ze draagbaar en handig voor kampeerders die regelmatig van locatie veranderen.

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some