Knaus Buscampers 2025: Vernieuwde BoxLife Pro & Boxlife Platinum Selection actiemodel

2025 Knaus BoxLife Pro

De best-seller in het buscamper-segmet van Knaus, de Knaus BoxLife Pro (voorheen bekend als Knaus BoxStar) krijgt in modeljaar 2025 een opfrisbeurt, zowel qua in- als exterieur. Het ruimtelijke werkende ‘Nagano eiken’-houtdecor word voortaan gecombineerd met moderne anthraciet elementen. Daarnaast komt de vernieuwde Knaus BoxLife Pro komend modeljaar met een (optionele) extra ruime badkamer, door gebruik te maken van het nieuwe Cleanflex toiletsysteem zonder cassette. Daarnaast krijgen de BoxLife Pro modellen vanaf 2025 standaard een dieselkachel, hetgeen zorgt voor extra opbergruimte onder de bedden. Ook de keukenaparatuur, zoals kookplaat en spoelbak hebben een upgrade gekregen alsmede de optielijst. Uiteraard worden de Knaus BoxLife Pro buscampers geproduceerd op de gefacelifte Fiat Ducato, waarbij u de keuze heeft uit een handgeschakelde transmissie of (tegen meerprijs) de nieuwe 8-traps vol-automatische transmissie. De nieuwe Knaus BoxLife Pro is er naar verwachting vanaf €75.409,- incl. BTW/BPM (definitieve prijsstelling op moment van schrijven nog niet bekend).

2025 Knaus BoxLife “Platinum Selection”

Ons ruimtewonder in het buscamper-segment, de Knaus BoxLife, is er in modeljaar als aantrekkelijk actiemodel genaamd “Platinum Selection”. Deze buscampers krijgen een extra rijke standaarduitrustig tegen een scherpe prijsstelling (naar verwachting vanaf €79.235,- incl. BTW/BPM, definitieve prijsstelling op moment van schrijven nog niet bekend). De vernieuwingen op de Knaus BoxLife beperken zich tot de nieuwe striping, de stoffering met ruitmotief (bij Platinum Selection) en een andere kookplaat/spoelbak. Daarnaast zijn er enkele nieuwe optiemogelijkheden, waaronder de nieuwste Dometic airco’s en de nieuwe 8-traps automatische transmissie, want ook de Knaus BoxLife komt op basis van de facelift Fiat Ducato.

Verwachte prijzen voor de 2025 Knaus BoxLife Platinum Selection actiemodellen:
– Knaus BoxLife 540 MQ Platinum Selection: €79.325,- incl. BTW/BPM*
– Knaus BoxLife 600 MQ Platinum Selection: €84.234,- incl. BTW/BPM*
– Knaus BoxLife 600 ME Platinum Selection: €84.954,- incl. BTW/BPM*
– Knaus BoxLife 600 DQ Platinum Selection: €88.494,- incl. BTW/BPM*
– Knaus BoxLife 630 ME Platinum Selection: €87.794,- incl. BTW/BPM*

2025 Knaus BoxDrive & Knaus Cascan

Voor onze grootste buscamper, de Knaus BoxDrive op Volkswagen Crafter, zijn er vrijwel geen wijzingen. Wel is het vanaf modeljaar 2025 mogelijk om deze met 2 luxe Aguti pilotenstoelen te bestellen i.p.v. de standaard halve dinette. Daarnaast komt Knaus met een nieuw studiemodel; de Knaus Cascan op basis van Mercedes-Benz Sprinter. Meer over dit studiemodel, wat in modeljaar 2025 nog vertaald moet gaan worden in een daadwerkelijk productiemodel, leest u binnenkort op onze website!