Knaus campers vallen in de prijzen bij Duitse ‘Camper van het Jaar’-verkiezingen

Knaus camper zijn ongekend populair. Zo is de Knaus Tourer Van 550 MQ recent verkoren tot ‘Camper van het jaar 2023’ in Nederland, maar ook in Duitsland kent men de ‘Reisemobil des Jahres’-verkiezing en ook dáár valt Knaus in de prijzen. Compacte semi-integralen zijn dé trend voor 2023 lijkt het wel, want in Duitsland ging onze andere compacte semi-integraal (de Knaus Van Ti) met de prijs van ‘Camper van het Jaar’ aan haal. De Van Ti is leverbaar in 3 verschillende indelingen: van een compacte lengte onder 6m met fransbed, tot twee indelingen met enkele bedden onder 7m voertuiglengte. Men heeft bij de laatste twee de keuze uit een Fiat Ducato-chassis of MAN TGE-onderstel.

Ook onze budgetvriendelijke integraal, de Knaus LIVE I, werd bekroont met een 3e plaats in de Duitse ‘Camper van het Jaar’-verkiezing.

En het houdt maar niet op… want de splinternieuwe Knaus Tourer CUV (onze über-compacte semi-integraal mét hefdak op VW T6.1-chassis gaat als winnaar met de internationale ‘European Innovation Award’ aan de haal!