Knaus komt met speciale uitvoeringen Tourer CUV & VAN

De nieuwe Knaus Tourer Van is vandaag voor het eerst getoond aan het publiek op de Caravan Salon Düsseldorf. Ondanks dat grote nieuws doet Knaus er nog een schepje bovenop. Want zowel de Tourer Van als de binnenkort te introduceren Tourer CUV met hefdak (waarvan op diezelfde beurs momenteel een concept-model te zien is) zijn binnenkort te bestellen in wel heel bijzondere uitvoeringen. Zo maakte Knaus bekend dat men een nieuwe niché-line-up introduceerd voor de modellen op Volkswagen Transporten, namelijk de ‘K-sign‘ uitvoeringen. Wie zijn camper als exclusief K-sign model laat uitvoeren weet zich zeker te onderscheiden tussen de andere campers op het kampeerterrein. Vooralsnog bestaat de K-sign serie uit een exclusief exterieurdesign. Hiermee kan de koper zijn persoonlijke touch aan zijn camper geven. In de toekomst zullen de K-sign uitvoeringen nóg dikker aangekleed worden met aangepaste velgen en exclusieve interieurafwerkingen. Vooralsnog zijn zowel de Tourer Van-modellen als de binnenkort te bestellen Tourer CUV-modellen leverbaar als exclusieve K-sign uitvoering. Later volgen ook andere modellen.

Daarnaast maakt Knaus bekend dat de nieuwe Tourer Van ook leverbaar is als actiemodel, genaamde Vansation. De benaming Vansation kennen we natuurlijk al uit andere actiemodellen gebaseerd op de Knaus Van Ti. Ook bij de Tourer Van kan de koper met de keuze voor een Vansation rekenen op een zeer dik aangeklede uitvoering tegen een extra scherpe prijsstelling. De lijst aan standaarduitrusting is enorm, zo is de camper dan standaard voorzien van:

– Motorvariant 150pk i.c.m. automaat

– Verzwaarde vering en as-lasten i.c.m. 17″ velgmaat (3.200kg MTTM)

– Cabine in Ascot grijs

– 17″ Devonport lichtmetalen velgen

– Airconditioning cabine

– Multifunctioneel stuurwiel

– Stoelverwarming cabine

– Hill-Holder

– Noodremassistent

– Adaptieve cruise-control (ACC) met snelheidsbegrenzer

– Vermoeidheidsherkenning

– Grootlichtassistent

– Bandenspanningssensoren

– Mistlampen met bochtverlichting vóór

– Elektrische ramen & spiegels cabine

– LED-koplampen

– LED DRL dagrijverlichting

– Discover Media navigatiesysteem

– Achteruitrijcamera

– Indicutielaadstation

– Groot dakraam met verlichting

– Panoramadakraam cabine

– Speciale VANSATION striping

– Zitgroep ombouwbaar tot bed

– 98l compressorkoelkast

– Truma Combi 4 D

– Vuilwatertank geïsoleerd en verwarmd (wintervast)

– Waterfilter

– Ambiëntverlichting incl. spatscherm keuken

– Extra 230V stopcontacten

– 27″ Smart TV incl. houder

– Luifel (3.5m, antraciet)

– Afleveringspakket af-dealer

– MediKit voucher

– SilwyReady

Prijzen van de Knaus Tourer Van 500 MQ & 500 LT ‘Vansation’ beginnen bij €97.902,- incl. BTW en BPM. Uiteraard is de nieuwe Tourer Van binnenkort te bewonderen in onze showroom.