Lithium-Ion boordaccu’s

Altijd voldoende accucapaciteit in uw camper…

Wie veel vrij-kampeert en zijn autark-niveau wil vergroten zoekt vaak mogelijkheden om zijn elektriciteitsniveau te verhogen. Dat kan door het toepassen van zonnepalen of het plaatsen van meerdere of betere boordaccu’s (bijvoorbeeld Lithium boordaccu’s). Het nadeel van een zonnepaneel is dat deze in koudere/donkerdere seizoenen en oorden minder capaciteit hebben. Een Lithium-Ion boordaccu beidt hierbij uitkomst, want deze herbergen meer bruikbare capaciteit. Naast de voordelen qua capaciteit zijn de accu’s ook nog eens erg lichtgewicht, hebben ze een lange(re) levensduur, betere ontlaad- & laadefficiëntie. Zo kunnen de accu’s dieper ontladen worden, laden ze sneller op, hebben ze een lagere zelfontlading (ideaal in stallingsperiode). Bovendien kan men met een Lithiumaccu meer capaciteit in een compactere afmeting kwijt. Wij werken voornamelijk met accu’s van het merk SuperB. Dit Nederlands fabrikaat word o.a. toegepast door gerenommeerde camperfabrikanten als Carthago en Morelo. Ook voor montage van brandstofcellen kunt u bij ons terecht.

Populaire opties

SuperB Epsilon 12V90Ah

De Epsilon 12V90Ah is een 12V lithium ijzerfosfaat accu (LiFePO4) met een capaciteit van 90Ah. De Epsilon is een vervanging voor de traditionele loodzuur accu. De lithium accu biedt forse gewichtsreductie, hoge energiereserves en een stabiel voltage. De lithium accu is geschikt voor 12V installaties en het geïntegreerde BMS i.c.m. de Bluetooth app geeft u 24/7 inzicht in de status van de accu.

v.a. €1.948,- incl. BTW (excl. montage)

SuperB Epsilon 12V150Ah

De Epsilon 12V150Ah lithium-ijzerfosfaat accu heeft de hoogste capaciteit in een standaard behuizing die op de markt verkrijgbaar is. De geavanceerde en geïntegreerde BMS brengt veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak samen in een lichtgewicht en robuuste behuizing. De slimme verwarmingsfunctie, verbeterde bluetooth-connectiviteit en meervoudig aansluitbare gecoate aluminium terminals maken deze accu een absolute must-have.

v.a. €2.449,- incl. BTW (excl. montage)

SuperB Meter Touch Display

Liever geen app-bediening? Het Super B touch display is een slimme meter die de spanning, stroom, laadstatus en resterende duur van uw accu toont. Zo heeft u te allen tijden inzicht in hoe lang uw accu nog mee gaat.

v.a. €256,- incl. BTW (excl. montage)

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some