Luxe camper kopen

Linders Kampeerauto’s is hét adres voor aanschaf van een Premium-segment camper…

Campers zijn er in allerlei soorten en maten. Voor wie op zoek is naar nét wat meer luxe, het hoogste afwerkingsniveau, de beste kwaliteit, top-isolatie en ongeëvenaard autark-niveau hebben wij een camper!

Wat maakt een luxe camper een premiumcamper?

Premium opbouwtechniek
Een premiumsegment camper is gebouwd uit een topsegment bouwtechniek, bijvoorbeeld een wandverbindingstechniek. Dit zorgt maximale stabiliteit, isolatie en waterdichtheid. Daarnaast is de opbouw vaak geheel vrij van hout, zodat er geen ernstige vochtschade kan ontstaan. Zowel de binnen- als buitenwanden zijn veelal vervaardigd uit aluminium en de camper beschikt vaak over een wintervaste en verwarmde dubbele bodem.

Premium chassis & onderstel
Daarnaast zijn campers in het premiumsegment vaak voorzien van de beste chassisvarianten. Zo vinden we veelal Iveco Daily dubbel-lucht ladderchassis bij achterwielaandrijving. Premiumsegment campers in het compactere segment (<5.500kg) staan vaak op AL-KO-gemodificeerde (veelal tandem-as) chassis gebaseerd op Mercedes-Benz Sprinter of Fiat Ducato. Door deze aanpassingen is het chassisverlaagd, grotendeel uit aluminium, voorzien van breedspoor en zijn bladveren vervangen voor schokdempers en een torsie-as voor optimaal veercomfort (eventueel ook uit te voeren met volledige luchtvering).

Premium autarkniveau
Ook de voorziening in een premiumcamper zijn van hoogstaander niveau. Zijn normale campers voorzien van zo’n 100l schoonwatertank, bij de betere campermerken is dat veelal het dubbele. De dompelpompjes in deze tank (met beperkte capaciteit, druk en levensduur) zijn vaak vervangen voor externe drukpompen. In plaats van luchtverwarming zijn de top-segment campers standaard al voorzien van (ALDE) vloeistof-verwarming. Ook qua stroomvoorziening vinden we vaak een hoger autarkniveau door bijvoorbeeld lithium boordaccu’s. Ook gas- en fecaliëntanken behoren tot de mogelijkheden. Een facaliëntank is een grote zwart-watertank, zodat u niet meer hoeven te ledigen via de gebruikte toiletcassette.

Download Brochures

Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

    Bekijk aanbod online
    Laat je inspireren!
    some