Navigatiesystemen

Altijd de beste route naar uw camperbestemming…

Navigatiesystemen zijn er in alle soorten en maten. In tegenstelling tot de standaard 2DIN-schermpjes van vroeger zijn er tegenwoordig ook voorbouwschermen in tablet formaat nog een nog betere beeldkwaliteit en bedieningsgemak. Qua navigatiesystemen heeft u vaak de keuze uit reguliere navigatiesystemen of campernavigatiesystemen waar u de afmetingen en soms gewichtsklasse van uw camper kunnen invoeren. Zo komt u nooit voor een te laag tunneltjes of te lichte brug te staan. Dankzij AndroidAuto of Apple Car Play navigeert u ook via 3G/4G naar uw vakantiebestemming.

Populaire opties

Alpine INE-W611D 6,5″

Een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem in 2DIN-formaat. Geschikt voor DAB+, Car Play en AndroidAuto

v.a. €849,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine INE-W611DC 6,5″ Truck

Een gebruiksvriendelijk campernavigatiesysteem met invoer van lengte/hoogte/breedte in 2DIN-formaat. Geschikt voor DAB+, Car Play en AndroidAuto

v.a. €899,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine INE-F904D 9″

Onze verkooptopper: Gebruiksvriendelijk navigatiesysteem in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen.

v.a. €1.099,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine INE-F904DC 9″ Truck

Onze verkooptopper: Gebruiksvriendelijk campernavigatiesysteem met invoer van lengte/hoogte/breedte in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen.

v.a. €1.199,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine X903D-DU 9″

Gebruiksvriendelijke campernavigatiesysteem met invoer van lengte/hoogte/breedte in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen. Dankzij de fysieke controllers i.p.v. touchknoppen nóg gemakkelijker te bedienen. Speciaal ontwikkeld voor ideale pasvorm in de Fiat Ducato 250 (v.a. eind 2006).

v.a. €1.749,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine X903D-DU8 9″

Gebruiksvriendelijke campernavigatiesysteem met invoer van lengte/hoogte/breedte in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen. Dankzij de fysieke controllers i.p.v. touchknoppen nóg gemakkelijker te bedienen. Speciaal ontwikkeld voor ideale pasvorm in de nieuwe Fiat Ducato 8 vanaf 2022!

v.a. €1.799,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine X903D-DU2 9″

Gebruiksvriendelijke campernavigatiesysteem met invoer van lengte/hoogte/breedte in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen. Dankzij de fysieke controllers i.p.v. touchknoppen nóg gemakkelijker te bedienen. Speciaal ontwikkeld voor ideale pasvorm in de Fiat Ducato 250 (v.a. eind 2006). Door het draaibare scherm heeft u een ideale kijkhoek op het grote scherm.

v.a. €1.949,- incl. BTW (excl. montage)

Alpine X903-ID 9″

invoer van lengte/hoogte/breedte in groot 9″ tablet-formaat. Dankzij de 1DIN-behuizing past hij in bijna elke camper, ook oudere modellen. Dankzij de fysieke controllers i.p.v. touchknoppen nóg gemakkelijker te bedienen. Speciaal ontwikkeld voor ideale pasvorm in de Iveco Daily v.a. 2014.

v.a. €1.899,- incl. BTW (excl. montage)

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some