Over ons

Linders Kampeerauto’s is al sinds eind jaren ’80 actief in de kampeerautobranche en is een van de weinige bedrijven welke vanaf het moment van oprichting zich al specialiseerde in uitsluitend kampeerauto’s. Zodoende hebben wij veel ervaring op kunnen doen bij zowel de allernieuwste als oudere modellen. Heden zijn wij uitgegroeid tot een full-service kampeerautobedrijf met dealerschap van Knaus en Carthago. Daardoor kunnen wij onze klanten een goede mix aanbieden van kampeerauto’s in alle typen en klassen. Door ons bedrijfsprofiel kleinschalig en bereikbaar te houden bent u als klant bij ons geen nummer, maar nemen wij graag de tijd om samen met u eventuele dingen te overleggen onder het genot van een kop koffie.

Daarnaast hebben wij in het verleden ook ervaring opgedaan bij vele andere merken dankzij ons dealerschap van Hobby en Weinsberg en importeurschap van Hehn en Phoenix campers. Ook leveren wij met enige regelmaat nieuwe campers van merken buiten onze dealerschappen. Dankzij onze BOVAG-bepalingen weten wij bij onze klanten een vertrouwde basis te leggen voor zowel aanschaf als onderhoud.  Ook voor schadeherstel en montage van accessoires kunt u ten alle tijden bij onze werkplaats terecht. Denk daarbij aan Construct veiligheidsloten, Denson daglichtpanelen, E&P levelsystemen, VB luchtveringen, Dometic airconditionings, Alpine navigatiesystemen, Thule fietsendragers, Memo chassisdragers, LPG-installaties alsmede Keramische coatingen. Tevens hebben wij elk jaar kampeerauto’s beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor aspirant camperaars welke eens willen ervaren wat alle voordelen van een kampeerauto zijn.

Via onze website hopen wij u een goed beeld te geven van ons bedrijf. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom alwaar wij de allernieuwste Knaus en Carthago-modellen op voorraad hebben staan.

Wij hopen u graag te mogen verwelkom in het Brabantse Bakel…

Download Brochures

Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

    Bekijk aanbod online
    Laat je inspireren!
    some