Slaapcomfort

Geen fijne vakantie zonder goed nachtrust…

Ook moderne campers zijn soms voorzien van matige matrassen of niet de beste ondervering en ventilatie van uw matras. Bij Linders Kampeerauto’s hebben wij diverse oplossingen voor deze problemen. Of het nu gaat over een nieuw matras, aangepaste topper of verbeterde ondervering: élke vakantie begint met een goede nachtrust… Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bij Linders Kampeerauto’s weten we als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is tijdens uw kampeervakantie. Daarom bieden wij niet alleen de beste kampeerauto’s aan, maar ook op maat gemaakte matrassen van Seminautic voor een optimale slaapervaring.

Slaap optimaal op kampeervakantie

Een standaardmatras biedt vaak niet het gewenste slaapcomfort tijdens uw kampeervakantie. Daarom adviseren wij u om te investeren in een matras op maat dat perfect aansluit bij uw lichaam en slaaphouding.

Bij Seminautic bent u verzekerd van een matras dat volledig is afgestemd op uw lichaam, wensen en voertuig. Met meer dan 25 jaar ervaring en A-klasse schuimen en materialen is Seminautic dé specialist in op maat gemaakte matrassen voor caravans, campers en vouwwagens.

Slaap beter met matras op maat

Optimale ondersteuning met op maat gemaakt kampeermatras

Bij Linders Kampeerauto’s bieden wij de op maat gemaakte matrassen van Seminautic aan voor zowel caravans als campers. Door uw caravan- of campermatras in overleg met een slaapadviseur samen te stellen, heeft u een matras dat precies bij uw slaaphouding en voorkeuren past. Bovendien worden alle matrassen in het eigen atelier van Seminautic samengesteld en geproduceerd voor een optimale kwaliteit.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt campermatras? Bij Seminautic kunt u kiezen uit drie verschillende matras uitvoeringen waarbij u zelf bepaalt welke hardheid, ventilatie en veerkracht u wenst. Het matras wordt geleverd in de gewenste afmeting en vorm, precies afgestemd op uw camper. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze nachtrust tijdens uw kampeervakantie.

Matras in één uur geplaatst

Wilt u ook genieten van het ultieme slaapcomfort tijdens uw kampeervakantie? Maak dan een afspraak bij Seminautic en ontdek de mogelijkheden voor op maat gemaakte matrassen voor uw caravan, camper of vouwwagen.

Bij de showroom van Seminautic in Ekkersrijt Eindhoven kunt u binnen 60 minuten uw op maat gemaakte matras ophalen en klaar terwijl u wacht genieten van een perfecte nachtrust op uw op maat gemaakte matras.

Download Brochures

Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

    Bekijk aanbod online
    Laat je inspireren!
    some