Trekhaken

Trekhaak monteren onder uw camper?

Ook voor montage van trekhaken en motor-, scooter, en fietsendragers aan het chassis kunt u bij ons terecht. Of u nu een fietsendrager achterop wilt vervoeren i.v.m. het gewicht van uw e-bikes of een aanhanger wilt trekken? Een trekhaak op uw camper is altijd een handige toevoeging!

Trekhaak

Voor vele campers kunnen wij trekhaken leveren met vaste of afneembare kogel zowel 7-polig als 13-polig. Wel dient u rekening te houden met eventuele chassisverlenging. Eventueel kunt op de trekhaak een losse fietsendrager monteren als u zwaardere elektrische fietsen mee wilt nemen. U kun dan eventueel ook kijken naar een chassisdrager.

Chassisverlenging

Bij veel campers moet eerst een chassisverlenging worden toegepast alvorens een chassisdrager kan worden gemonteerd. De opbouw van de camper loopt vaak verder door dan waar het chassis van het onderstel ophoud. Bestel daarom nooit zomaar een chassisdrager of trekhaak op basis van het type onderstel van uw camper, maar informeer altijd eerst of dat er een chassisverlenging moet worden toepast. Ook dient u er rekening mee te houden dan de kabelboom van de verlichting wellicht verlengt moet worden. Ook hierbij is het van belang rekening te houden of het om een conventioneel of Canbus-systeem gaat.

Diagonaalset

Bij het trekken van zwaardere lasten is er soms (indien er chassisverlenging aanwezig is óf deze gemonteerd dient te worden) een extra diagonaalset benodigd voor de juiste verdeling van de krachten welke vrijkomen op de trekhaak. 

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some