Veiligheidsloten

Voorkom diefstal van uw camper met een versnellingsbakslot of stuurslot!

De mechanische anti-diefstalproducten van Construct bieden de hoogst haalbare beveiliging van het voertuig. Toepassingsvoordelen zijn onder andere: Verkrijgbaar voor (bijna) ieder kampeerauto zowel handgeschakeld als automaat, volledig zelfstandig werkend, volledig geïntegreerd, onderhoud- en storingsvrij, vele malen voordeliger dan zijn concurrenten, hoge kwaliteit en gewoon inclusief Kiwa-SCM-certificaat. Vraag uw verzekering naar de beveiligingseisen van uw camper. Construct sloten worden door vele bekende camperverzekeraars (zoals Aveco) erkend. Standaard geleverd met handige klapsleutel (maximale knieruimte) met katrolsysteem-sleutelhanger zodat u hem nooit vergeet en niet bij elke actie van uw sleutelbos hoef te verwijderen! Naast versnellingsbakslot en stuursloten zijn er voor sommige campers ook OBD-sloten leverbaar, waarbij het inbreken op het motormanagement (starten zonder sleutel) word tegengegaan. Wist u trouwens dat de Construct sloten met SCM-certificaat niet jaarlijks gekeurd hoeven te worden? Naast veiligheidssloten leveren wij ook SCM-gecertificeerde alarmsystemen en voertuigvolgsystemen.

Stuurslot of versnellingsbakslot

Construct sloten zijn zowel leverbaar als stuurslot en versnellingsbakslot. De eerste blokkeert de mogelijkheid tot het besturen van de auto; de andere maakt het schakelen onmogelijk.

Construct Premium stuur-/versnellingsbakslot: v.a. €745,- incl. BTW en SCM certificaat

Korting bij erkende verzekeraars

Een Construct versnellingsbakslot of stuurslot zorgt niet alleen voor een betere beveiliging van uw camper, maar kan u ook flink schelen in de verzekeringspremie van uw verzekeraar. Deze sloten van construct worden door vrijwel alle grote verzekeraars (zoals Aveco Camperverzekeringen) erkend. 

Vrijblijvende prijsopgave

Vergeet niet uw merk/model camper te vermelden, indien mogelijk met kenteken en chassisnummer!

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe ziet uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some