Veiligheidsloten

Voorkom diefstal van uw camper met een versnellingsbakslot of stuurslot!

De mechanische anti-diefstalproducten van Construct bieden de hoogst haalbare beveiliging van het voertuig. Toepassingsvoordelen zijn onder andere: Verkrijgbaar voor (bijna) ieder kampeerauto zowel handgeschakeld als automaat, volledig zelfstandig werkend, volledig geïntegreerd, onderhoud- en storingsvrij, vele malen voordeliger dan zijn concurrenten, hoge kwaliteit en gewoon inclusief Kiwa-SCM-certificaat. Vraag uw verzekering naar de beveiligingseisen van uw camper. Construct sloten worden door vele bekende camperverzekeraars (zoals Aveco) erkend. Standaard geleverd met handige klapsleutel (maximale knieruimte) met katrolsysteem-sleutelhanger zodat u hem nooit vergeet en niet bij elke actie van uw sleutelbos hoef te verwijderen! Naast versnellingsbakslot en stuursloten zijn er voor sommige campers ook OBD-sloten leverbaar, waarbij het inbreken op het motormanagement (starten zonder sleutel) word tegengegaan. Wist u trouwens dat de Construct sloten met SCM-certificaat niet jaarlijks gekeurd hoeven te worden? Naast veiligheidssloten leveren wij ook SCM-gecertificeerde alarmsystemen en voertuigvolgsystemen.

Stuurslot of versnellingsbakslot

Construct sloten zijn zowel leverbaar als stuurslot en versnellingsbakslot. De eerste blokkeert de mogelijkheid tot het besturen van de auto; de andere maakt het schakelen onmogelijk.

Construct Premium stuur-/versnellingsbakslot: v.a. €675,- incl. BTW en SCM certificaat

Korting bij erkende verzekeraars

Een Construct versnellingsbakslot of stuurslot zorgt niet alleen voor een betere beveiliging van uw camper, maar kan u ook flink schelen in de verzekeringspremie van uw verzekeraar. Deze sloten van construct worden door vrijwel alle grote verzekeraars (zoals Aveco Camperverzekeringen) erkend. 

Vrijblijvende prijsopgave

  Download Brochures

  Download nu direct de laatste Bochures & Prijslijsten van Knaus & Carthago. Hoe zit uw ideale camper er uit?

   Bekijk aanbod online
   Laat je inspireren!
   some